lördag 21 september 2013

Presenter till henne; Den modemedvetna

Planerar du att uppvakta en kvinna som i dina ögon är väldigt modemedveten? Då kan denna artikel vara en bra handledning och ge tips på bra presenter till henne .


Är du osäker på om kvinnan du ska köpa present till verkligen passar in i denna kategori? Genom att läsa igenom beskrivningen nedan kan du lättare kunna bilda dig en uppfattning om det.
Den modemedvetna kvinnan följer ivrigt med i alla nya trender. Hon läser gärna modemagasin och byter ofta frisyr och hårfärg. Hon tycker om att gå på långa shoppingrundor med jämna mellanrum och kommer ofta hem med flera påsar fyllda med saker som trendiga kläder, väskor, scarves, smycken eller nya skor. Hennes garderob är ofta stor och fylld till bristningsgränsen. När hon väl ska gå ut på fest tar hon lång tid på sig och står gärna länge framför spegeln och fixar sig. Hon kan uppfattas som ytlig av vissa, men hävdar själv att hon har mer djup än vad de flesta tror vid första anblicken.

Dagens outfit:

Scarf sjal halsduk - orange - Stan Presenter
ONLY Blus - Vitt -Zalando
G-Star ATTACC - Jeans straight leg - Blått - Zalando
Iphone 5 läderfodral lyx Röd - Stan Presenter
Lyxig fodral iPad 2/3/4-röd - Stan Presenter
Ash Jalouse Taupe Suede Womens Ankle Boot - Daniel Footweare
Breda armband - Jennie rosa - Stan Presenter
Halsband Blomhjarta - Stan Presenterpresenter till henne dagens outfit

Om detta stämmer bra in på personen som du letar efter presenter till, kommer du i denna artikel få flera tips på presenter till henne.
Den modemedvetna kvinnan brukar ha en förkärlek till smycken. På stanpresenter.se har vi ett brett utbud av fina smycken som är passande presenter till henne. Den modemedvetna kvinnan är inte rädd för att sticka ut och har gärna på sig någon färgglad och iögonfallande accessoar som hon kan matcha ihop med någon av hennes många outfits.

presenter till henne
Våra vackra shamballa armband är ett tips på fina presenter till henne. De är inspirerade av asiatisk mytologi och sägs bringa bäraren inre fred och harmoni. De finns i många olika färger och chansen är rätt stor att de finns i just hennes favorit färg, vilken det än må vara.

 Andra smycken såsom armband eller örhängen är exempel på passande presenter till henne. Den modemedvetna kvinnan gillar ofta trendiga smycken, de får gärna vara lite extra kvinnliga med tex vita pärlor eller strass

Den modemedvetna kvinnan brukar ofta bry sig mycket om sitt utseende. Hon tar sig gärna extra tid på morgonen för att lägga make up så att hon alltid ser lika pigg och fräsch ut.

Bra presenter till henne kan därför vara det set av sminkborstar som du kan hitta på www.stanpresenter.se. Det finns i tre olika storlekar att välja emellan; det lilla med 7 borstar det lite större med 16 borstar eller det allra största innehåller hela 24 borstar. De säljs alla i behändiga fodral och man kan välja mellan både guld och svart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More