onsdag 1 maj 2013

Korthållare plånbok - SP Presenttips

Det mindre och smidigare alternativet till plånboken är sedan en tid tillbaka hittad och vi är än idag fortfarande lika tacksamma för det! Med en behändig korthållare ser du till att enkelt samla dina viktigaste och dyrbaraste kort på ett och samma ställe med ordning och reda, utan att glömma något!

Är en korthållare bra för dig?

Trots det stora omloppet och fortsatta användandet av pengar i samhället brukar vi idag allt mindre kontanter. Både företag och privatpersoner vill göra det så enkelt som möjligt och väljer då hellre att smidigt betala med kort. Det gör att vi enkelt kan hålla koll på vår ekonomi och våra transaktioner genom internetbanken, direktbetalningar och fakturor. Vi vill gärna även att allt ska ske med ett och samma kort för att slippa krånglet med minnet av alla olika koder, siffror och kombinationer. Dock är inte alltid detta möjligt och det blir fortfarande lätt att man samlar på sig stora högar med olika kort. Det kan exempelvis vara betalkort, kreditkort, presentkort, busskort, bonuskort ID-kort och bensinkort. Tillslut lyckas det ofta bli en enda röra och man vet inte vad man ska göra med alla!

Så vill du skippa kontanterna och kaoset är en praktisk korthållare alternativet för dig.


En korthållare sorterar enkelt bland dina kort och skapar ordning och var inte orolig om du någon gång skulle behöva ha med dig en sedel eller något kvitto, även det får plats!

Korthållare till henne
Korthållare till honom

Med en snygg, smart och liten korthållare ser du till att alltid få med dig de viktigaste korten du dagligen använder i en aktiv och fartfylld vardag. Du ser enkelt till att få med dig körkortet på väg till jobbet på morgonen samtidigt som du får med dig bensinkortet när du behöver stanna vid bensinstationen för att tanka, samt köpa en morgonkaffe för att vakna till liv. Kontokortet när du senare bjuder kollegan på lunch. På väg hem från jobbet måste du se till att köpa den där nya diskmaskinen du lovade sambon med kreditkortet, då den gamla helt plötsligt gått sönder. Efter middagen var det även dags att veckohandla på den lokala matbutiken så bonuskortet är icke att förglömma. Under hela tiden har du korthållaren med dig i innerfickan på kavajen. Så hur än din vardag ser ut, om den är lugn och stilla eller fartfylld med många bollar i luften så kan du vara säker på att korthållaren ser till att du har med dig allt du behöver i din ekonomiska vardag.

Korthållaren är samtidigt händig då den tar liten plats, har din favoritfärg och eventuellt berättar något om dig. Du ska kunna ha med dig din korthållare utan att behöva tänka på att vara tvungen till att ständigt ha en otymplig väska, överdrivet stora fickor eller jacka under varma dagar. Den är till exempel perfekt för sommarens utflykter och aktiviteter, såväl det gäller en promenad vid stranden och havet eller i en storstad.

Vi på Stan Presenter vill erbjuda dig ett antal korthållare i olika färger som passar just dig, en vän eller någon annan bekant.

Mer information om SP korthållare här:

www.stanpresenter.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More